Ruime ligplaatsen en moderne faciliteiten

De ligplaatsen zijn ruim en voorzien van alle gemakken. Zo is er voor elke ligplaats een elektriciteitsaansluiting, zijn er ruim voldoende wateraansluitingen, bagagewagentjes voor uw boodschappen en is er een groot parkeerterrein. Uiteraard biedt Jachthaven Friese Hoek u een modern en uitgebreid pakket aan voorzieningen. Zo zijn er voor dames en heren gescheiden sanitaire ruimtes voorzien van toiletten, douches, wastafels en wascabines. Op de deuren van de toiletgebouwen zit een code. Hierdoor kunnen alleen de gasten gebruik maken van de toiletvoorzieningen. In het hoogseizoen worden alle sanitaire ruimtes meerdere malen per dag schoongemaakt. Tevens vindt u een aantal buitenkranen voor bijvoorbeeld het wassen van groenten. Er staan speciale containers voor afval, glas, afgewerkte olie, zo ook een ruimte voor het ledigen van het chemisch toilet. Natuurlijk is er ook een wasserette voorzien van was- en droogmachines en uiteraard ontbreekt het vuilwaterstation niet.

Alle faciliteiten bij elkaar

Alles wat u nodig heeft, vindt u op één plek bij elkaar. In het centrum van onze haven vindt u het havenkantoor, de watersportwinkel, de wasserette en de sanitaire voorzieningen.
In de watersportwinkel kunt u terecht voor diverse scheepsbenodigdheden en zeilkleding. Hier kunt u ook terecht voor verse broodjes. Wilt u Lemmer en omgeving ontdekken? Dan kunt u via het havenkantoor fietsen huren.

De havenmeester informeert u graag over al onze mogelijkheden op en rond de haven.