fbpx
Welkom bij Jachthaven Friese Hoek

Uitgebreide faciliteiten

De ligplaatsen van Jachthaven Friese Hoek zijn ruim en van alle gemakken voorzien. Elke ligplaats heeft een elektriciteitsaansluiting en er zijn ruim voldoende wateraansluitingen. Ook zijn er bagagewagentjes voor uw boodschappen en is er een groot parkeerterrein.

Voorzieningen op de jachthaven

Jachthaven Friese Hoek biedt u uitgebreide voorzieningen:

  • gescheiden sanitaire ruimtes voor dames en heren, met toiletten, douches, wastafels en wascabines. Het gebouw is d.m.v. een code alleen toegankelijk voor gasten van de jachthaven. In het hoogseizoen worden alle ruimtes meerdere malen per dag schoongemaakt;
  • buitenkranen voor bijvoorbeeld het wassen van groenten en fruit;
  • een wasserette voorzien van was- en droogmachines;
  • een vuilwaterstation;
  • aparte containers voor afval, glas en afgewerkte olie
  • een ruimte voor het legen van het chemisch toilet.
Faciliteiten Jachthaven Friese Hoek
Faciliteiten Jachthaven Friese Hoek

Alle faciliteiten bij elkaar

Jachthaven Friese Hoek heeft alles wat u nodig heeft op één plek. In het centrum van onze haven vindt u het havenkantoor, de watersportwinkel, café-restaurant ‘Skipperslounge’, de wasserette en de sanitaire voorzieningen. In de watersportwinkel bent u aan het goede adres voor scheepsbenodigdheden en zeilkleding. In de Skipperslounge kunt u ’s morgens vroeg terecht voor verse ovengebakken broodjes, een lekkere lunch of een uitgebreide plate. Wilt u Lemmer en omgeving ontdekken?Via het havenkantoor kunt u fietsen huren. Onze havenmeester informeert u graag over alle mogelijkheden op en rondom de haven.