Winterberging bij Friese Hoek

Bij Jachthaven Friese Hoek kunt u terecht voor winterstalling op de wal en in de hal. Op het terrein bieden twee geïsoleerde hallen plaats aan 35 schepen tot 14 ton (maximum doorrijhoogte van 4.80 meter) en 7 schepen tot 5 ton (maximum doorrijhoogte 3.80 meter). Op de wal staat het parkeerterrein van de jachthaven ter beschikking. Dit terrein ligt in het directe zicht van onze bedrijfsgebouwen.

Yachtservice en Refit tijdens de winterberging

Winterberging is bij Jachthaven Friese Hoek meer dan een schip op de kant zetten en in het voorjaar weer te water laten. De winterperiode benutten we graag om uw schip weer in perfecte staat te brengen voor het nieuwe watersportseizoen. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. De monteurs van Jachthaven Friese Hoek zijn ervaren vakmensen die beschikken over moderne apparatuur. Het winterklaar maken van uw schip, de motor en het sanitair gebeurt met een checklist. We voeren het standaard onderhoud en het door u gemelde onderhoud helemaal uit. Zo wordt het schip grondig gecontroleerd.

Winterberging Check up Friese Hoek
Winterberging keuring Friese Hoek

Keuringen

Het is belangrijk dat u met regelmaat uw reddingsvesten, reddingsvlotten en brandblussers laat keuren. Gemiddeld is dit iedere 3 jaar nodig. Jachthaven Friese Hoek verzorgt dit graag voor u. Wij werken met gecertificeerde keuringsstations waardoor u gegarandeerd bent van de juiste keuring van uw materiaal.

Lever de te keuren veiligheidsproducten aan het einde van het vaarseizoen bij ons in en wij zorgen ervoor dat uw veiligheidsproducten voor het nieuwe vaarseizoen gekeurd zijn.

Prijslijst winterberging

Download hier de prijslijst

Winterbergingsovereenkomst

Download hier de overeenkomst

Reserveer direct of bel voor meer informatie

Laat uw gegevens achter