Hét moment voor de jaarlijkse check-up

Bij Jachthaven Friese Hoek kunt u terecht voor winterstalling op de wal en in de hal. Op het terrein bieden twee geïsoleerde hallen plaats aan 35 schepen tot 14 ton (maximum doorrijhoogte van 4.80 meter) en 7 schepen tot 5 ton (maximum doorrijhoogte 3.80 meter). Op de wal staat het parkeerterrein van de jachthaven ter beschikking. Dit terrein ligt in het directe zicht van onze bedrijfsgebouwen.

In totaal beschikt Skipsmaritiem over 40.000 vierkante meter winterberging op de wal en zo’n 15.000 vierkante meter overdekte en geïsoleerde winterstalling. Ook is er een speciale mastenberging en een hal met 8 meter doorrijhoogte voor grote schepen. Skipsmaritiem heeft een passende oplossing voor alle formaten en soorten schepen. Met kranen van verschillende kalibers (30 ton, 50 ton en 64 ton) en transportmogelijkheden tot 70 ton zijn wij goed uitgerust voor het zware werk. Door de speciale kraanconstructie is het altijd mogelijk om met staande mast te kranen.

Yachtservice & Refit tijdens de winterberging

Winterberging is bij Jachthaven Friese Hoek meer dan een boot op de kant zetten en in het voorjaar weer te water laten. In de winterperiode brengen wij uw boot weer in perfecte staat voor het nieuwe watersportseizoen. Het leveren van kwaliteit staat daarbij voorop.

Bij het transport wordt ieder risico vermeden. Om hoge druk op de romp te voorkomen, gebruiken we onder andere zeer solide bokken. Voor grote schepen zetten wij speciale bokken en een hydraulische botenwagen in met een capaciteit tot 70 ton. Deze wagen stuurt de drukverdeling over de romp bij.

Winterberging bij Jachthaven Friese Hoek Lemmer
Winterberging keuring Friese Hoek

Keuringen

Het is belangrijk dat uw reddingvesten, reddingsvlotten en brandblussers regelmatig gekeurd worden. Dit is gemiddeld iedere 3 jaar nodig. Jachthaven Friese Hoek verzorgt dit graag voor u. Wij werken met gecertificeerde keuringsstations waardoor u gegarandeerd bent van de juiste keuring van uw materiaal.

U kunt het beste de te keuren veiligheidsproducten aan het eind van het vaarseizoen bij ons inleveren. Wij zorgen er dan voor dat zij in het voorjaar gekeurd zijn, zodat ze op tijd beschikbaar zijn voor het nieuwe vaarseizoen.

Kortom: is uw vlot, vest of blusser aan keuring toe? Breng het ons en wij doen de rest.

Prijslijst winterberging

Download hier de prijslijst winterberging

Winterbergingovereenkomst

Download Winterbergingsovereenkomst