fbpx
Welkom bij Jachthaven Friese Hoek

Vermaak voor jong en oud

Ook voor kinderen is er genoeg te ondernemen in Lemmer en omgeving. Zowel buiten als binnen biedt Lemmer volop vertier. Zo bevindt zich op loopafstand van onze haven een nieuw overdekt zwem- en fitnesscentrum ‘Ny Sudersee’. Het zeer fraaie complex beschikt over een recreatiebad, peuterbad, instructiebad en een fitnessruimte. Sportcentrum Ny Sudersé heeft een unieke ligging aan het strand van Lemmer.

Verder kunnen de kinderen hun hart ophalen in:

Strand Lemmer: wat is er nou nog lekkerder dan even af te koelen met een frisse duik in het IJsselmeer. Het strand van Lemmer is geheel opnieuw met zand opgespoten en heeft een strandpaviljoen, toiletten en een EHBO-post. Naast het strand ligt een groot parkeerterrein, waar u gratis kunt parkeren. Het meer loopt geleidelijk af en is hierdoor ook voor de kleintjes ideaal, om dat je nog een heel stuk kunt lopen voordat het dieper wordt. Neemt niet weg dat bij geen zwemdiploma’s ouderlijk toezicht natuurlijk verplicht is.

Kameleon Dorp: ben je ook benieuwd naar het dorp van de tweelingbroers Hielke en Sietse? Midden in het dorp vind je de Kameleonboerderij, waarin het dorpje Lenten is gebouwd. Het dorp ligt midden in het waterrijke hart van Friesland, waar je op de Poelen en het meer naar hartelust kunt varen. Er is zelfs een eiland, waar Gerben allerlei activiteiten organiseert. Met het kameleonpaspoort maak je spannende speurtocht, waarbij je o.a. een bezoek brengt aan het huis van de familie Klinkhamer. Vergeet ook niet even een kijkje te nemen in de smederij!

Ballorig: 2500 m2 overdekt kinderspeelparadijs in Sneek. Met ballenbakken, springkussens en klimwanden. Speciaal afgezet ook voor de aller kleinste kinderen, t/m 4 jaar, en ruimtes van 5 t/m 12 jaar. Terwijl de kinderen op onderzoek uitgaan en hun fantasieën uitleven, kunnen ouders en begeleiders rustig genieten van een kopje koffie in het centraal gelegen restaurant dat uitkijkt op de beide speelruimten.