Welkom bij Jachthaven Friese Hoek

We mogen weer! Het zomerseizoen staat voor de deur, zo ook ons Zomer-Havenfeest!

Het Zomer-Havenfeest zal dit jaar in de vorm van een muzikale theatershow op 11 en 25 juni plaatsvinden op het terrein van respectievelijk Jachthaven Hindeloopen en Marina Stavoren Buitenhaven.

De toegang tot dit muzikale entertainment  is voor u, als zijnde vaste ligplaatshouder van de Friese jachthavens Jachthaven Hindeloopen, Marina Stavoren of Friese Hoek Lemmer gratis. Wij ontvangen u graag vooraf aan de show via onze pop up Skips-lounge.

Op het evenemententerrein zijn vanaf 18.00 uur foodtrucks aanwezig en is de bar geopend. Hier kunt  u tegen betaling consumpties halen.  De show start 20.00 uur.

Wij kijken uit naar fantastische dagen met mooi weer en hopen u op één van de (of beide) dagen feestelijk te mogen ontvangen.

U ontvangt na aanmelding begin juni een mail van ons met daarin uw gratis entreebewijs. Deze kunt u printen of digitaal laten zien op uw telefoon bij de ingang van de Skips-lounge.

Aanmelden

Graag vernemen wij of wij op uw komst mogen rekenen. U kunt dit tot uiterlijk vrijdag 3 juni aan ons doorgeven. Begin juni ontvangt u digitaal uw gratis entreebewijs.

  Bootnaam (verplicht):

  Uw naam:

  Uw e-mail (verplicht):

  Met hoeveel personen komt u?*

  Hoeveel personen zijn jonger dan 18 jaar?

  Naar welk feest wilt u komen:

  *Wilt u met meer dan 6 personen komen, stuurt u ons dan even een e-mail naar info@friesehoek.nl

  MUZIKALE SHOWS

  Zaterdag 11 juni 20:00 Jachthaven Hindeloopen, binnentuin Queen Forever

  De titel van de muzikale show in Hindeloopen is ‘’Queen Forever’’. De band speelt 100% live al uw favoriete Queen nummers tijdens deze show. Niet alleen doet de band haar uiterste best het geluid van ‘’Queen’’ zo exact mogelijk te benaderen, ze kleden zich ook als de leden van Queen, wat zorgt voor de volledige audiovisuele ervaring en het nostalgische ‘’Queen ‘’gevoel.

  De show duurt ongeveer twee uur en zal buiten plaatsvinden. Bij slecht weer zoeken wij  een passende binnen-locatie.

  Zaterdag 25 juni 20:00 Marina Stavoren Buitenhaven, binnenveld The story of Johnny Cash

  In Stavoren is er een show met als titel ‘’The story of…..Johnny Cash’’.
  Robbert H. Reijenga is sinds jaar en dag zanger-gitarist en frontman van de succesvolle 60s -70s band The Raspers. Met The Story Of … Johnny Cash kan hij zijn kenmerkende diepe baritonstem eindelijk ten volle benutten in de rol van The Man in Black. Johnny Cash had een zeer lange carrière met de nodige ups and downs. Het huwelijk met June Carter, het legendarische concert in de San Quentin gevangenis en nog veel meer komt voorbij in dit boeiende verhaal.

  De show duurt ongeveer twee uur en zal buiten plaatsvinden. Bij slecht weer zoeken wij  een passende binnen-locatie.