Het zomerseizoen staat voor de deur, zo ook ons Midzomer-Festival!

Dit jaar vindt het midzomer-havenfeest op één centrale locatie plaats – en wat voor een locatie! We duiken allemaal samen in de bruisende sfeer van Hindeloopen voor een onvergetelijk feest. Bereid u voor op een spectaculaire avond vol plezier, muziek en onvergetelijke herinneringen. Laten we samen de zomer verwelkomen!

Vanaf 17:00 uur barst het feest los! Laat u verrassen door een scala aan live muziekoptredens. Ook aan de jeugd wordt gedacht!

De muzikale hoofd act van de avond start rond 20:30 uur, wanneer de magie van de legendarische band CCR tot leven komt in een spectaculaire tribute show. Bereid u voor op een reis terug in de tijd, waarin klassiekers als “Proud Mary” en “Have you ever seen the rain? voorbij komen.

Dit livemuziek-feest is voor vaste ligplaats- of standplaatshouder van Jachthaven Hindeloopen, Marina Stavoren, Camping Súdermeer, Marina Stavoren Buitenhaven en Friese Hoek. Inschrijving is vanaf nu mogelijk. Tijdens het festival zijn diverse food trucks en een bar aanwezig voor de nodige versnaperingen, zodat u uw diner en de muzikale avond met elkaar kunt combineren.

Vaste liggers uit Friese Hoek, Marina Stavoren en Marina Stavoren Buitenhaven kunnen dit weekend van zaterdag op zondag gratis met het schip overnachten in Jachthaven Hindeloopen, hiervoor hoeft u geen gebruik te maken van uw SkipsMaritiem Membership Card. Reserveer wel tijdig een ligplaats bij de havenmeester, zodat u zeker bent van een ligplaats.

Geen vervoer? Geen probleem, er zijn mogelijkheden om met georganiseerd vervoer naar Hindeloopen te komen. Details hierover volgen begin juni.

Wij kijken uit naar een fantastische avond!

Aanmelden

U bent er toch ook bij? U kunt zich inschrijven via onderstaande link ‘Aanmelden’. Ook kunt u zich aanmelden bij de havenmeester.

  Thuishaven (verplicht):

  Boxnummer / standplaatsnummer (verplicht):

  Uw naam:

  Uw e-mail (verplicht):

  Met hoeveel personen komt u?*

  Hoeveel personen zijn jonger dan 18 jaar?

  *Wilt u met meer dan 6 personen komen, stuurt u ons dan even een e-mail naar info@jachthavenhindeloopen.nl